Δεύτερος ο Φιλιππίδης στο μίτινγκ του Μετς
Με άλμα στα 5.70 μέτρα, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Μετς στη Γαλλία στον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Με άλμα στα 5.70 μέτρα, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Μετς στη Γαλλία στον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο πρωταθλητής του επί κοντώ κατετάγη πίσω από το Γάλλο Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος βελτίωσε την κορυφαία επίδοση εφέτος με άλμα στα 5,94 μέτρα. Ο Φιλιππίδης μπήκε στον αγώνα στα 5,50 μ., ύψος που ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια, δοκίμασε δύο φορές στα 5,60 μ. και πέρασε με την πρώτη τα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα στη συνέχεια άφησε τα 5,76 μ. και δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,82 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»




