Τέσσερις νεκροί κατά την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ουκρανία
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ουκρανικό αεροσκάφος στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ουκρανοί αξιωματούχοι μιλούν για τέσσερις νεκρούς, δύο τραυματίες και δύο άτομα των οποίων η τύχη αγνοείται. Στο αεροσκάφος, που εκτελούσε εσωτερική πτήση από την Οδησσό, επέβαιναν 45 άτομα.
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ουκρανικό αεροσκάφος στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ουκρανοί αξιωματούχοι μιλούν για τέσσερις νεκρούς, δύο τραυματίες και δύο άτομα των οποίων η τύχη αγνοείται. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 45 άτομα.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Υποθέσεων της χώρας, μέσα σε πυκνή ομίχλη προσπάθησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση αλλά βγήκε από το διάδρομο.
Τα αίτια της αστοχίας είναι για την ώρα άγνωστα.
Το αεροσκάφος ήταν ένα ελικοφόρο Antonov-24 48 θέσεων που ανήκε στην Southern Airlines και είχε αναχωρήσει από την Οδησσό για εσωτερική πτήση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
