Τέσσερις νεκροί κατά την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ουκρανία
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ουκρανικό αεροσκάφος στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ουκρανοί αξιωματούχοι μιλούν για τέσσερις νεκρούς, δύο τραυματίες και δύο άτομα των οποίων η τύχη αγνοείται. Στο αεροσκάφος, που εκτελούσε εσωτερική πτήση από την Οδησσό, επέβαιναν 45 άτομα.
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ουκρανικό αεροσκάφος στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ουκρανοί αξιωματούχοι μιλούν για τέσσερις νεκρούς, δύο τραυματίες και δύο άτομα των οποίων η τύχη αγνοείται. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 45 άτομα.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Υποθέσεων της χώρας, μέσα σε πυκνή ομίχλη προσπάθησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση αλλά βγήκε από το διάδρομο.
Τα αίτια της αστοχίας είναι για την ώρα άγνωστα.
Το αεροσκάφος ήταν ένα ελικοφόρο Antonov-24 48 θέσεων που ανήκε στην Southern Airlines και είχε αναχωρήσει από την Οδησσό για εσωτερική πτήση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας