Ένας μεγιστάνας, ένας κωμικός κι ένας ουραγκοτάγκος…
Αγωγή σε βάρος του αμερικανού κωμικού και παρουσιαστή Μπιλ Μάχερ υπέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ, αξιώνοντας το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων. Το ύψος του ποσού δεν είναι τυχαίο. Είναι το ποσό που υποσχέθηκε ο Μάχερ να δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα εάν ο Αμερικανός μεγιστάνας καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας του δεν ήταν ...ουραγκοτάγκος!
Αγωγή σε βάρος του διάσημου αμερικανού κωμικού Μπιλ Μάχερ υπέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ, αξιώνοντας το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων.
Το ύψος του ποσού δεν είναι τυχαίο. Είναι το ίδιο ποσό που υποσχέθηκε ο Μάχερ να δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα εάν ο Αμερικανός μεγιστάνας καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας του δεν ήταν …ουραγκοτάγκος!
Ο Μάχερ έδωσε αυτή την υπόσχεση στη διάρκεια της σατιρικής εκπομπής του «Real Time With Bill Maher» στο δίκτυο HBO.
Νομικοί που κλήθηκαν από το Reuters να σχολιάσουν το θέμα υποστήριξαν ότι ο Τραμπ δεν θα λάβει ούτε μία δεκάρα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για αστείο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως δεν γέλασε και οι δικηγόροι του κατέθεσαν αγωγή, αφού πρώτα έστειλαν στον Μάχερ επιστολή με συνημμένο ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γεννήσεως του μεγιστάνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Αναστάτωση για εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες λόγω μπλακ άουτ σε σιδηροδρομικό δίκτυο του Τόκιο
- Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο την ΑΕΚ
- Κέιτ Χάντσον: Πώς οι φόβοι της μεταμόρφωσαν την καριέρα της
- Ταξιδιωτική οδηγία – καμπανάκι της Βρετανίας για τουλάχιστον 18 χώρες – Μεταξύ αυτών και η Κύπρος
- Καιρός: Στο «ψυγείο» ξανά η χώρα – Πότε ξεκινά το νέο κύμα κακοκαιρίας – Οι προβλέψεις για την Αττική
- Πάρος: Τι έφερε στο φως η ανασκαφή στο Δεσποτικό – Τσιμηντήρι





