Έφτασε και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Φιγκερόα
Με καθυστέρηση περίπου τεσσάρων ωρών έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (8/2) ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Εφόσον περάσει τις ιαρικές εξετάσεις, ο Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει διάρκεια ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.
Με καθυστέρηση περίπου τεσσάρων ωρών έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (8/2) ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Η καθυστέρηση στην άφιξη του Αργεντινού επιθετικού οφείλεται σε πρόβλημα στην ανταπόκρισή του από το Λονδίνο και εξαιτίας της δεν αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σήμερα, αλλά το πρωί του Σαββάτου (9/2).
Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Φιγκερόα θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει διάρκεια ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.
Ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «πράσινους» εδώ και τρεις ημέρες, και μένει απλά να ενεργοποιηθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο 40άρης Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL (pic)
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»
- Eurovision, πολιτική και γεωπολιτική
- «Παγκόσμια κρίση»: Εκτόξευση του αριθμού των γυναικών στις φυλακές – Άθλιες συνθήκες, βία και εκμετάλλευση
- Βρετανία: Κλειστά σχολεία και υποχρεωτική η χρήση μάσκας – «Σαν την εποχή της πανδημίας»
- Με σεβασμό στην ιστορία: Οι Αποθήκες 1 και 3 του λιμανιού Αλεξανδρούπολης απέκτησαν ονοματεπώνυμο


