Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ιδανική τροφή για ελέφαντες
Ω έλατο, ω έλατο, μ' αρέσεις πώς μ΄αρέσεις: Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, ο Ζωολογικός Κήπος του Βερολίνου παρέθεσε πρωτοχρονιάτικο γεύμα για τους ελέφαντες με κύριο πιάτο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που περίσσεψαν στις γιορτές.
Ω έλατο, ω έλατο, μ’ αρέσεις πώς μ΄αρέσεις: Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, ο Ζωολογικός Κήπος του Βερολίνου παρέθεσε πρωτοχρονιάτικο γεύμα για τους ελέφαντες με κύριο πιάτο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που περίσσεψαν στις γιορτές.
Το τσιμπούσι ήταν μια προσφορά των πωλητών χριστουγεννιάτικων δέντρων, οι οποίοι κάθε χρόνο προσφέρουν στο ζωολογικό κήπο το εμπόρευμα που περίσσεψε.
Το τέλειο δώρο για τα παχύδερμα, τα οποία φαίνεται ότι βρίσκουν τραγανιστές τις βελόνες των κωνοφόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ
- Λαθραία τσιγάρα, αδήλωτο συνάλλαγμα, 1 εκατ. δισκία ναρκωτικών εντόπισε η ΑΑΔΕ – Οι έλεγχοι με X-ray ακτίνες και τον… Έλβις
- Παράθυρο Γκαγκάτση στους διεθνείς για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι αλλά…
- Brand σε κρίση: Μπορεί η βρετανική μοναρχία να «συνέλθει» μετά τη σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου;
- Γαστούνη: «Θα μας σκότωναν» λέει ο ιδιοκτήτης περιπτέρου που ξυλοκοπήθηκε από 20 Ρομά
- Η ΕΕ ανακοινώνει νέο πακέτο άμεσης ενεργειακής στήριξης 100 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία




