Με νίκη 1-0 δεν… ΠΑΣ για «διακοπές» στις Σέρρες
Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του Πανσερραϊκού στον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» πέτυχε ο Γιάκος στο 22', ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις Σέρρες.
Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του Πανσερραϊκού στον πρώτο αγώνα της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» πέτυχε ο Γιάκος στο 22′, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις Σέρρες.
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Χριστόπουλος έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν εκτενή συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ.
Ενας από αυτούς είναι κι ο νεαρός Ευριπίδης Γιάκος ο οποίος με δυνατό σουτ στο 22′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Σερραίοι ήταν εξ αρχής ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν μαζικά μετά την αποβολή του Κιάσσου στο 67′.
Ο Κουτζαβασίλης με εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Ιλιτς στο 85′, κράτησε το σκορ στο 1-0 και μαζί τις ελπίδες του Πανσερραϊκού για ανατροπή.
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Κεϊτά – Κιάσσος, Παρασκευαϊδης, Σιάκκας
Κόκκινη: Κιάσσος (67΄-δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα (74′ Τσουκαλάς), Αυγενικού, Τοπούζης (62′ Ντε Βισέντι), Κεϊτά, Οικονόμου, Γιάκος, Βίλα, Ρουμπουλάκος (82′ Ίλιτς), Τζημόπουλος, Νηκλιτσιώτης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου, Κιάσσος, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Τσούτσης, Κόντος (82′ Γιαννακόπουλος), Σερέκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

