Ο Ρότσα άλλαξε το πρόγραμμα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Η νέα εποχή Χουάν Ραμόν Ρότσα έφερε και νέα... καθημερινότητα στους ποδοσφαριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα προπονηθούν το απόγευμα του Σαββάτου και εν συνεχεία θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο της Παιανίας εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Η νέα εποχή Χουάν Ραμόν Ρότσα έφερε και νέα… καθημερινότητα στους ποδοσφαριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα προπονηθούν το απόγευμα του Σαββάτου και εν συνεχεία θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο της Παιανίας εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Επί Ζεσουάλδο Φερέιρα και πριν τα εντός έδρας παιχνίδια, η ομάδα έκανε προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, στη συνέχεια οι παίκτες είχαν ελεύθερο χρόνο και επέστρεφαν στην Παιανία το απόγευμα.
Ο Ρότσα προτίμησε να αφήσει ελεύθερο το σημερινό πρωινό και προγραμμάτισε την προπόνηση για το απόγευμα. Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» θα καταλύσουν στην Παιανία ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο

