«Να μην… καταστραφούμε με τον Ολυμπιακό», λένε στην Μονπελιέ
Η Μονπελιέ βρίσκεται σε... αδιέξοδο στο γαλλικό πρωτάθλημα και το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League αποτελεί μονόδρομο για τους Γάλλους. Το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα και λίγα 24ωρα πριν από το ματς με τους «Ερυθρόλευκους», κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τα λεγόμενα του παίκτη της ομάδας, Αΐτ Φανά.
Η Μονπελιέ βρίσκεται σε… αδιέξοδο στο γαλλικό πρωτάθλημα και το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League αποτελεί μονόδρομο για τους Γάλλους. Το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα και λίγα 24ωρα πριν από το ματς με τους «Ερυθρόλευκους», κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τα λεγόμενα του παίκτη της ομάδας, Αΐτ Φανά.
«Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι λεπτή, ωστόσο ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να συνέλθουμε και ας ελπίσουμε πως η ομάδα δεν θα… καταστραφεί κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πολύ σημαντικό ματς για τη Μονπελιέ», τόνισε ο Καρίμ Αΐτ Φανά, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν από λίγες εβδομάδες και θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κράξιμο» του Μπάρκλεϊ στους Μπακς: «Έχουν άθλιους τύπους στα αποδυτήρια» (vid)
- Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο
- Δανάη Μπάρκα: Παντρεύεται τον αγαπημένο της Φάνη το καλοκαίρι;
- Εικόνες σοκ από τους βανδαλισμούς σε σχολείο της Γλυφάδας
- Κυψέλη: Μεγάλη αναστάτωση από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο βαν
- Super League: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play offs

