Επίσημη πρόταση του Μαρινάκη στον Ζιοβάνι
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρώην άσο των Ερυθρολεύκων Ζιοβάνι, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει θέση σκάουτερ στην Βραζιλία. «Δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας!», ήταν τα λόγια του Μαρικάνη στον «Μάγο».
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρώην άσο των Ερυθρολεύκων Ζιοβάνι, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει θέση σκάουτερ στην Βραζιλία.
«Δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας!», ήταν τα λόγια του Μαρικάνη στον «Μάγο».
Από την πλευρά του ο Ζιοβάνι επιφυλάχθηκε να απαντήσει αύριο, Παρασκευή, στην πρόταση που του έγινε.
Ήρθε ο Πίνο
Στην Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Πίνο. Ο Κολομβιανός ήρθε στη χώρα μας με τη γυναίκα και το παιδί του και από αύριο θα αρχίσει δουλειά στο προπονητήριο του Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
