Αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης το Δόξα-Επανομή
Αναβλήθηκε εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης η αναμέτρηση της Δόξας και της Αναγέννησης Επανομής που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Δράμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική.
Αναβλήθηκε εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης η αναμέτρηση της Δόξας και της Αναγέννησης Επανομής που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Δράμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική.
Μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της συνάντησης «άνοιξαν οι ουρανοί» πάνω από τη μακεδονική πόλη, με αποτέλεσμα να γεμίσει νερό ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και να κριθεί ακατάλληλος για παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη στις 16:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο



