Ήττα του Ολυμπιακού από την Λοκομοτίβ Κούμπαν με 82-79
Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την παρουσία του στο Γκομέλσκι Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 82-79 από την Λοκομοτιβ Κούρμπαν των Μάριτς και Καλάθη.
Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την παρουσία του στο Γκομέλσκι Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 82-79 από την Λοκομοτιβ Κούρμπαν των Μάριτς και Καλάθη.
Ο Ολυμπιακός έκανε 22 λάθη και δεν κατάφερε να ελέγξει τον εκνευρισμό του, μετά τις δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε στο δ’ δεκάλεπτο.
Πέρο Άντιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί, προκειμένου να μην ρισκάρει κάποιον τραυματισμό. Εξαιρετικός ο Χάινς, πάντα αποτελεσματικός ο Σπανούλης.
Την Κυριακή το απόγευμα (4μ.μ.) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 34-35, 58-65, 79-82
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»



