Δεκτή η αίτηση υπαγωγής του Αρη στο άρθρο 99
Δεκτή έγινε η αίτηση της ΠΑΕ Αρης για υπαγωγή στο άρθρο 99, που σημαίνει ότι για δύο μήνες κανένας πιστωτής δεν θα μπορεί να κινηθεί δικαστικά εναντίον του συλλόγου.
Δεκτή έγινε η αίτηση της ΠΑΕ Αρης για υπαγωγή στο άρθρο 99, που σημαίνει ότι για δύο μήνες κανένας πιστωτής δεν θα μπορεί να κινηθεί δικαστικά εναντίον του συλλόγου.
Σκοπός είναι να γίνει κούρεμα του χρέους προς κάθε κατεύθυνση και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.
Τα χρέη της ΠΑΕ μαζί με το Δημόσιο φτάνουν τα 21 εκατ. ευρώ και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν όλα, αλλά ένα μέρος αυτών.
Ο Αρης έχει πληρώσει οκτώ εκατ. ευρώ στην εφορία τα τελευταία δύο χρόνια και παρά την προσπάθεια να υπαχθεί στο άρθρο 15 για να αυξηθούν οι δόσεις, δεν τα κατάφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη και Μητσοτάκη: Δεν αντέχουν τη δικαιοσύνη και τη λογοδοσία, επιλέγουν την τοξικότητα
- Τραγωδία στη Ρόδο: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από ανήλικη – Τη βίαζε ο θείος της από την ηλικία των 5 χρόνων
- Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στη νότια Ρωσία – Xτυπήθηκε διυλιστήριο πετρελαίου
- «Η Παρτιζάν πληρώνει το buy out του Κόλσον – Του προσφέρει 1.700.000 τον χρόνο»
- Η κοινωνία ήδη πληρώνει το μάρμαρο


