Βιντιάδης και Χάρις προχωρούν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο για την ΑΕΚ
Κανονικά προχωρά ο έλεγχος των στοιχείων που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Κιθ Χάρις, με τον ίδιο να μη θέλει να αποκαλύψει κάτι για τους όρους της συμφωνίας. Ο Άγγλος τραπεζίτης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΑΕΚ, μίλησε για το θέμα, χωρίς ωστόσο να δώσει κάποια είδηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Κανονικά προχωρά ο έλεγχος των στοιχείων που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Κιθ Χάρις, με τον ίδιο να μη θέλει να αποκαλύψει κάτι για τους όρους της συμφωνίας.
Ο Άγγλος τραπεζίτης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην ΑΕΚ, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday», χωρίς ωστόσο να δώσει κάποια είδηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
«Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη», τόνισε αρχικά ο Χάρις.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν



