«Η ΑΕΚ να σχεδιάσει το μέλλον της» είπε ο Πλατινί
«Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει» δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Μονακό, ερωτηθείς για τον αποκλεισμό των ομάδων λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Επίσης, προσέθεσε ότι... «όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι...».
«Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει» δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Μονακό, ερωτηθείς για τον αποκλεισμό των ομάδων λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Επίσης, προσέθεσε ότι… «όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι…».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλιο για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά δεν αγοράζεις Φεράρι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα





