«Η ΑΕΚ να σχεδιάσει το μέλλον της» είπε ο Πλατινί
«Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει» δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Μονακό, ερωτηθείς για τον αποκλεισμό των ομάδων λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Επίσης, προσέθεσε ότι... «όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι...».
«Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει» δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Μονακό, ερωτηθείς για τον αποκλεισμό των ομάδων λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Επίσης, προσέθεσε ότι… «όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι…».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλιο για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά δεν αγοράζεις Φεράρι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

