Διαμαρτυρία του Ατρόμητου στην UEFA για τη διαιτησία
Στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει έτσι η διαιτησία του αγώνα ρεβάνς με τη Νιούκαστλ, όπου ο άρχοντας του αγώνα αρνήθηκε καθαρό πέναλτι και αποβολή του Τιμ Κρόουλ στον Σουμπίνιο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας προς την UEFA.
Στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει έτσι η διαιτησία του αγώνα ρεβάνς με τη Νιούκαστλ, όπου ο άρχοντας του αγώνα αρνήθηκε καθαρό πέναλτι και αποβολή του Τιμ Κρόουλ στον Σουμπίνιο λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Έτσι ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας προς την UEFA.
Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να αντιδράσει άμεσα με επιστολή διαμαρτυρίας προς την UEFA για την αντιμετώπιση που είχε στο ματς με την Newcastle».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν

