Το Rockwave Festival υποψήφιο στα πρώτα European Festival Awards (2009)!
Το Rockwave Festival ήταν υποψήφιο στα πρώτα European Festival Awards στην κατηγορία Best Medium-Sized Festival!!
Το Rockwave Festival υποψήφιο στα πρώτα European Festival Awards στην κατηγορία Best Medium-Sized Festival!!
To Rockwave Festival επιλέχθηκε μέσα από πολλά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ και βρέθηκε υποψήφιο στην κατηγορία Best Medium-Sized Festival (10,000 έως 44,999 χωρητικότητα) στα πρώτα European Festival Awards!!
Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική συμμετοχή στα Βραβεία που διοργανώνονται από τους δύο μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς φεστιβάλ, YOUROPE & Virtual Festivals.
Το Rockwave Festival βρίσκεται υποψήφιο στην ίδια κατηγορία, μεταξύ άλλων μεγάλων φεστιβάλ όπως είναι το Melt! της Γερμανίας, το Primavera της Ισπανίας, το Sonisphere της Γερμανίας, Ολλανδίας, Ισπανίας και Σουηδίας.
Ψηφίστε το Rockwave Festival ως το καλύτερο Best Medium-Sized Festival με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα eu.virtualfestivals.com/festivalawards.
Οι fans του Rockwave Festival που θα ψηφίσουν στο μεγάλο και σημαντικό αυτό διαγωνισμό για τη χώρα μας, αυτόματα θα μπουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 2 VIP εισιτήρια για το φεστιβάλ που θα κερδίσει το βραβείο της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Η πρώτη ψηφοφορία τελειώνει στις 16 Δεκεμβρίου, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των φεστιβάλ που θα προχωρήσουν στον επόμενο γύρο ψηφοφορίας που θα αναδείξει το ένα και μοναδικό φεστιβάλ – νικητή στην κάθε κατηγορία.
To Rockwave Festival ξεκίνησε το ταξίδι του το 1996…
Γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας ενός ουσιαστικού pop – rock μουσικού φεστιβάλ στην Ελλάδα και ήταν το πρώτο στο είδος του. Σήμερα, 14 χρόνια μετά, ο στόχος έχει επιτευχθεί, καθώς το Rockwave Festival είναι πλέον θεσμός και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο άρτια φεστιβάλ της Ευρώπης.
Είναι μέλος του ΥΟUROPE (Επίσημη Ευρωπαϊκή Ένωση των μεγαλύτερων φεστιβάλ, με τα αυστηρότερα κριτήρια ένταξης, εγκεκριμένη από τις Βρυξέλες) και του ETEP (κοινοτικό πρόγραμμα για την ανάδειξη προώθηση και ανταλλαγή ανερχόμενων καλλιτεχνών στα πλαίσια των χωρών μελών της Ε.Ε.).
Επιπλέον, όντας στο χάρτη των μεγάλων φεστιβάλ του κόσμου, το Rockwave Festival προσελκύει κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες μπάντες και τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.
in.gr
- Κασσελάκης: Το 2026 ας γίνει η χρονιά που θα σηκώσουμε ξανά το κεφάλι, που θα μιλήσουμε καθαρά
- Χιονίζει στα ορεινά της χώρας – Σε ποιες περιοχές το «έστρωσε»
- Στη Βιέννη αυτή την εποχή όλα είναι βαλς – Μέσα στην κουλτούρα των 450 χορών της πρωτεύουσας της Αυστρίας
- Φελίπε Λουίς: Ο αρχιτέκτονας της χρυσής σεζόν της Φλαμένγκο
- Ανδρουλάκης: Το 2026 τελειώνουν οι αυταπάτες για την Ελλάδα – Να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή
- Η εξαγγελία για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο δεν δεσμεύει την ΚΕΔ






