
Νίκη για Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας
Μέσα σε μισή ώρα, 36 λεπτά για την ακρίβεια το ελληνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, έκαναν καλό ποδαρικό στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας.
Μέσα σε μισή ώρα, 36 λεπτά για την ακρίβεια το ελληνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, έκαναν καλό ποδαρικό στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας.
Η εθνική ομάδα του μπιτς βόλεϊ (Νο 16 του ταμπλό) επικράτησε των Μπάνσλεϊ / Μαλόνεϊ από τον Καναδά (Νο 17) με 2-0 (21-18, 21-17) και το μεσημέρι (15:30) θα παίξει κόντρα στις Ρωσίδες, Μπράτκοβα / Πόποβα (Νο 32) με στόχο τη δεύτερη νίκη για την πρόκριση.
Τελευταίο παιχνίδι του ομίλου αύριο, κόντρα στις πανίσχυρες Κινέζες, Χούε / Ζανγκ (Νο 1 της διοργάνωσης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είναι η «Κατάρα των Κένεντι» αληθινή; Το οδυνηρό γενεαλόγιο της τραγικής δυναστείας
- Αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2026 η υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων
- Μπαρτζώκας: «Παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή, όπως ο Λαρεντζάκης, βοήθησαν σημαντικά» (vid)
- Αντώνης Σαμαράς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για μηνύσεις για τις υποκλοπές
- Erminio: Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία – Έκτακτες συσκέψεις την Τρίτη και αποφάσεις για προληπτικά μέτρα
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς, θα υποβληθεί σε εξετάσεις (vid)


