Εδωσαν χέρια Ολυμπιακός και Ζαρντίμ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και από ώρα σε ώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις. ο Πορτογάλος προπονητής και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» πιθανότατα θα υπογράψουν διετές συμβόλαιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός οδηγήθηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να δει το προπονητικό κέντρο της νέας ομάδας του.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και από ώρα σε ώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Ο Πορτογάλος προπονητής και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» πιθανότατα θα υπογράψουν διετές συμβόλαιο.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός οδηγήθηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να δει το προπονητικό κέντρο της νέας ομάδας του.
Ο 38χρονος τεχνικός, που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα, αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα και θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1974 στην Βενεζουέλα από Πορτογάλους γονείς, οι οποίοι στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στη Μαδέιρα. Την καριέρα του ως προπονητής την άρχισε στην Καμάτσα το 2001.
Το 2008 ανέλαβε την Τσάβες, την οποία ανέβασε κατηγορία από την Γ’ στην Β’, τον επόμενο χρόνο πήγε στην Μπέιρα Μαρ, την οποία ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία, και πέρυσι ανέλαβε την Μπράγκα, την οποία οδήγησε σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αποχώρησε στο τέλος της σεζόν λόγω διαφωνιών με τον πρόεδρο του συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η λαμπερή συλλογή μεταλλίων του Ντουπλάντις: Έφτασε τα 23 χρυσά και τα 4 σερί σε Παγκόσμιο κλειστού
- Τουριστική σεζόν: Σκιά αβεβαιότητας ένα βήμα πριν από την εκκίνηση
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος
- Μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ευτυχισμένος μέσα σε 7 ημέρες;
- Ουκρανία – Ιράν: Παράλληλοι πόλεμοι σε τροχιά σύγκλισης
- Η ελληνική οικονομία των δύο ταχυτήτων και το πικρό ποτήρι της καθημερινότητας



