Την Τρίτη βγάζει ΔΣ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η αισιοδοξία ότι η Γενική Συνέλευση της Τρίτης θα βγάλει Δ.Σ. για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο. Από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται πως θα υλοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό σημαίνει πως εκπρόσωπος του «Τζίγκερ» θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσει τα 13 μέλη που έχει υποδείξει ο Έλληνας επιχειρηματίας.
Η αισιοδοξία ότι η Γενική Συνέλευση της Τρίτης θα βγάλει Δ.Σ. για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο.
Από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται πως θα υλοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό σημαίνει πως εκπρόσωπος του «Τζίγκερ» θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση και θα ψηφίσει τα 13 μέλη που έχει υποδείξει ο Έλληνας επιχειρηματίας.
Μέσα σε όλα αυτά, ο Βλάσης Τσάκας έφερε την Δευτέρα στην Αθήνα τον Φεϊσάλ μπιν Αμπντουλαλ Αζίζ Αλ Σαούντ και διαρρέει πως θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να αγοράσει το πακέτο των μετοχών. Πάντως, η πλευρά «Τζίγκερ» ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κλείσει κανένα ραντεβού με τον φερόμενο ως υποψήφιο επενδυτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: Στο μηδέν και πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Κρήτη: Τρεις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης το Σάββατο – 209 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε λιμάνια
- Πώς η εξαφάνιση της «Πτήσης 19» το 1945 τροφοδότησε τον μύθο του Τριγώνου των Βερμούδων
- LIVE: Τσέλσι – Άστον Βίλα
- Ρωσία: Αναχαίτισε 111 ουκρανικά drones – 8 πάνω από την Μόσχα – μέσα σε διάστημα τριών ωρών
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)