Δραματικός Μπουμσόνγκ ζήτησε να «μην αφήσετε τον Παναθηναϊκό να… πεθάνει»
Σε ιδιαίτερα δραματικό ύφος μίλησε ο Αλεν Μπουμσονγκ για τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης που μέσα στα «πράσινα» αποδυτήρια είναι ο πιο σκληρός και επικριτικός με τις διοικητικές εξελίξεις, ενώ ήταν από τους κατηγορηματικούς στο να μην υπογραφεί ο οικονομικός διακανονσιμός. «Δεν πρέπει να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να... πεθάνει. Οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Σε ιδιαίτερα δραματικό ύφος μίλησε ο Αλεν Μπουμσονγκ για τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης που μέσα στα «πράσινα» αποδυτήρια είναι ο πιο σκληρός και επικριτικός με τις διοικητικές εξελίξεις, ενώ ήταν από τους κατηγορηματικούς στο να μην υπογραφεί ο οικονομικός διακανονσιμός. «Δεν πρέπει να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να… πεθάνει. Οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του θα πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πράσινη».
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς και απαιτείται σεβασμός. Εμείς παίζουμε πάντα για την ιστορία της ομάδας και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας», συνεχίζει.
Αναφορικά με τον αγώνα που δίνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, τόνισε: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα play offs. Αυτή η προετοιμασία σημαίνει να νικάμε μέχρι να πάμε σε αυτή τη φάση, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Άλλωστε με τις νίκες μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μας και όλα τα παιδιά που παίζουμε προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Τέλος, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Ξέραμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε πολύ τους βαθμούς, όπως τους ήθελε και ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική, και από ότι έχω μάθει θα τους θέλει και ο αντίπαλός μας (Παναιτωλικός) την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς πάντα πρέπει να παίζουμε για την ιστορία μας ανεξάρτητα με το τι θέλουν οι αντίπαλοι.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν στην Τρίπολη. Δεν ήταν πάρα πολλοί, αλλά έμαθα ότι ήταν μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνω Γλυφάδα: Παγίδες θανάτου μέσα στον αστικό ιστό – Το νερό θυμάται τη διαδρομή του
- Πέρασε από την Ελβετία η Λιόν (1-0), τέταρτη σερί νίκη για την Άστον Βίλα (1-0) – Η βαθμολογία του Europa League
- Γαλλία: Δεσμεύεται ότι δεν θα εγκαταλείψει τους Κούρδους της Συρίας – Επεισόδια σε διαδήλωση στη Μασσαλία
- Δανία: Βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ Ράσμουσεν
- LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ

