Οπερέτες και καντάδες σε ένα ξεχωριστό απόγευμα Σαββάτου στο Μουσείο της Ακρόπολης
Ένα ξεχωριστό απόγευμα Σαββάτου προτείνει το Μουσείο της Ακρόπολης, καθώς στο πλαίσιο των μουσικών του εκδηλώσεων η μεικτή χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα δώσει μία μοναδική συναυλία. Στις 5 το απόγευμα στο ισόγειο του Μουσείου η χορωδία θα τραγουδήσει αθηναϊκές οπερέτες και νοσταλγικές καντάδες με θέα το θαυμαστό αέτωμα του Εκατόμπεδου.
Ένα ξεχωριστό απόγευμα Σαββάτου προτείνει το Μουσείο της Ακρόπολης, καθώς στο πλαίσιο των μουσικών του εκδηλώσεων η μεικτή χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα δώσει μία μοναδική συναυλία.
Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του Μουσείου η χορωδία θα τραγουδήσει αθηναϊκές οπερέτες και νοσταλγικές καντάδες με θέα το θαυμαστό αέτωμα του Εκατόμπεδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις





