Θλάση για Καστίγιο και Ακόστα, αιμάτωμα για Γιαννιώτα
Θλάση πρώτου βαθμού έχουν υποστεί οι Νέρι Καστίγιο και Νοέ Ακόστα επιβεβαιώνοντας τη σχετική ανησυχία των ανθρώπων του Άρη. Αντιθέτως, οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για σοβαρό τραυματισμό ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν στην περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, που υπέστη στο ίδιο ματς αιμάτωμα.
Θλάση πρώτου βαθμού έχουν υποστεί οι Νέρι Καστίγιο και Νοέ Ακόστα επιβεβαιώνοντας τη σχετική ανησυχία των ανθρώπων του Άρη. Οι παίκτες των «κιτρίνων» τραυματίστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και αμφότεροι θα μείνουν μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας για ένα περίπου δεκαήμερο.
Αντιθέτως, οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για σοβαρό τραυματισμό ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν στην περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα. O 18χρονος επιθετικός υπέστη στο ίδιο ματς αιμάτωμα στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός γηπέδου για μια εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
