Κινδύνεψε ο Γκέκας με την αποστολή της Σαμσουνσπόρ
Σε τροχαίο με τρένο ενεπλάκη το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σαμσουνσπόρ, συμπεριλαμβανομένου και του Φάνη Γκέκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι Χακάν Αρσλάν, Σερντάρ Οζκάν και ο οδηγός του πούλμαν.
Σε τροχαίο με τρένο ενεπλάκη το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σαμσουνσπόρ, συμπεριλαμβανομένου και του Φάνη Γκέκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι Χακάν Αρσλάν, Σερντάρ Οζκάν και ο οδηγός του πούλμαν.
Σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ ο οδηγός του ταξιδιωτικού λεωφορείου που μετέφερε την Σαμσουνσπόρ υποστηρίζει ότι επιχείρησε να περάσει διάβαση με κάθε νομιμότητα, καθώς πράσινο το φανάρι ήταν πράσινο και οι μπάρες ανεβασμένες. Από την πλευρά του, ο οργανισμός σιδηροδρόμων της Τουρκίας ρίχνει ευθύνες στον οδηγό τονίζοντας πως η απροσεξία του έθεσε σε κίνδυνο πολλές ζωές.
Ωστόσο, η εφημερίδα Fanatik αναφέρει πως ο μηχανοδηγός ήταν υπο την επήρεια αλκοόλ, ενώ ο πρόεδρος της Σαμσουνσπόρ τονίζει πως θα φτάσει στα άκρα μέχρι να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Δύο νεκροί και περισσότεροι από 15 τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία
- Πιστός στους «γλάρους» ο Χούρζελερ – Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο προπονητής της Μπράιτον
- Ζεντάγια και Μέριλ Στριπ εκτός Met Gala λόγω χορηγίας Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ
- Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο με την παρέα των δραστών να κυνηγούν τον 15χρονο που μαχαίρωσαν και τους φίλους του
- Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Ντέρι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του: Η ενημέρωση της Τσέλσι
- Διήμερη εκεχειρεία 8-9 Μαΐου κήρυξε ο Πούτιν – Την απορρίπτει ο Ζελένσκι


