
Οι παίκτες «κρατάνε» τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να απολύσουν τον Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς, αλλά η νίκη στη Νέα Σμύρνη και κυρίως το γεγονός ότι οι παίκτες έσπευσαν να πανηγυρίσουν το γκολ του Μανωλά (με πρώτο τον σκόρερ) αγκαλιά με τον Ισπανό τεχνικό, αναβάλει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΑΕΚ φαίνεται ότι πήραν... το μήνυμα των παικτών και αποφάσισαν να στηρίξουν τον Χιμένεθ.
Στην ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να απολύσουν τον Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς, αλλά η νίκη στη Νέα Σμύρνη και κυρίως το γεγονός ότι οι παίκτες έσπευσαν να πανηγυρίσουν το γκολ του Μανωλά (με πρώτο τον σκόρερ) αγκαλιά με τον Ισπανό τεχνικό, αναβάλει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΑΕΚ φαίνεται ότι πήραν… το μήνυμα των παικτών και αποφάσισαν να στηρίξουν τον Χιμένεθ.
Οι Αδαμίδης, Δημητριάδης, Καπετανάκης και Γκρέταρσον αποφάσισαν σε συζήτηση που έκαναν αργά το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και ότι η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά με τον Ανδαλουσιανό.
Έτσι απομένει αν θα τον στηρίξουν εμπράκτως ή… μέχρι να έρθει η επόμενη γκέλα. Εξάλλου, η ΑΕΚ για την ώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δώσει τρία δύσκολα εκτός έδρας ματς και μόλις ένα εντός!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της

