«Λευκή» ισοπαλία για Ατρόμητο και Παναιτωλικό
Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, αν και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποια γκολ.
Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, αν και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποια γκολ.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Επστάιν, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Αναστασάκος, Μπάλας, Γιαννούλης, Γκαρσία. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Μπέλιτς, Ράντμαν, Αθανασίου, Μήτρογλου, Μακρής.
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Ρόχα, Γκόλιας, Αναστιάδης, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Κουτρουμάνος, Καμαρά, Χαριστέας (29′ Καραμαλίκης), Εντζενγκουέλε. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπαμπανιώτης, Σαμαράς, Σμίλτος, Σιόντης, Πασάς, Δέντσας, Παλαιολόγος, Κούσας, Σέγε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη
- Νέος Δήμαρχος στο Δήμο Φιλιατών
- Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 30 ημερών με RSV
- Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ – Τα τρία ερωτήματα της έρευνας

