Η Ρωσική Ανζί δίνει 20 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ετό!
Το βάρος του σε... χρυσάφι φέρεται να προσφέρει η Ανζί Μαχατσκάλα στον Σάμουελ Ετό, προκειμένου να πείσει τον καμερουνέζο φορ να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι Ρώσοι προσφέρουν στην Ίντερ 35 εκατ. ευρώ και στον παίκτη διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου 20 εκατ. ευρώ (!), προκειμένου να τον πείσουν να φύγει από τους Νερατζούρι.
Το βάρος του σε… χρυσάφι φέρεται να προσφέρει η Ανζί Μαχατσκάλα στον Σάμουελ Ετό, προκειμένου να πείσει τον καμερουνέζο φορ να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα οι Ρώσοι προσφέρουν στην Ίντερ 35 εκατ. ευρώ και στον παίκτη διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου 20 εκατ. ευρώ (!), προκειμένου να τον πείσουν να φύγει από τους Νερατζούρι.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Ετό, Κλαούντιο Βιγκορέλι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από μια τόσο εντυπωσιακή προσφορά:
«Είναι αλήθεια εντυπωσιακή πρόταση και μπορώ να πω ότι σχεδόν έχουμε συμφωνήσει με την Ανζί. Τώρα ελπίζουμε να τα βρουν και οι δύο ομάδες και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».
Να σημειώσουμε ότι η ρωσική ομάδα έχει κάνει ήδη εντυπωσιακές μεταγραφές, καθώς στο δυναμικό της ανήκουν ήδη ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Γιούρι Ζιρκόφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;