
Ξύπνησε το ηφαίστειο Ποποκατεπέτλ στο Μεξικό και εκτοξεύει νέφη τέφρας
Εξερράγη την Παρασκευή το ηφαίστειο Ποποκατεπέτλ, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της πόλης του Μεξικού, εκτινάσσοντας νέφη τέφρας που έφτασαν σε ύψος τριών χιλιομέτρων.
Εξερράγη την Παρασκευή το ηφαίστειο Ποποκατεπέτλ, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της πόλης του Μεξικού, εκτινάσσοντας νέφη τέφρας που έφτασαν σε ύψος τριών χιλιομέτρων.
Οι αρχές Πολιτικής Προστασίας του Μεξικού ανέφεραν ότι η τέφρα δεν είναι επικίνδυνη για τον πληθυσμό, αλλά οι πολίτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 12 χιλιόμετρα μακριά από το ηφαίστειο.
Το ύψους 5.400 μέτρων Ποποκατεπέτλ άρχισε να εκτινάσσει τέφρα, αφού νωρίτερα είχε αρχίσει να σείεται για αρκετά λεπτά, και όπως φαίνεται, εάν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, ενδέχεται η τέφρα να φτάσει μέχρι τις πόλεις Αμεκαμένα ή Πουέμπλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο
- Άγιοι Ανάργυροι: Για ενδοοικογενειακή βία είχε συλληφθεί ο πατέρας της οικογένειας με 3 παιδιά που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα – Το 15% των εφήβων προβαίνει σε αυτοτραυματισμό
- Λετονία: Ο πρόεδρος της χώρας πρότεινε ένα βουλευτή της αντιπολίτευσης για να ηγηθεί της επόμενης κυβέρνησης
- Σέλτικ – Χαρτς 3-1: Ανατροπή και πρωτάθλημα για τους Κέλτες (vids)
- Μισθολογικό χάσμα: Οι δύο «κόσμοι» στην αγορά εργασίας – Οι γυναίκες βλέπουν εμπόδια, οι άντρες μιλούν για ισότητα

