Ο Φέργκιουσον «απέκλεισε» ρεπόρτερ εξαιτίας του Γκιγκς
Ο Φέργκιουσον «απέκλεισε» ρεπόρτερ εξαιτίας του Γκιγκς
Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ενοχλημένος από ερώτηση που αφορούσε τον Ράιαν Γκικγς, που προσφάτως αποκαλύφθηκε πως απατούσε τη γυναίκα του- απαίτησε ο ρεπόρτερ που του απηύθυνε το συγκεκριμένο ερώτημα, να μη παραστεί στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ρεπόρτερ Ρομπ Χάρις, παρευρισκόμενος σε συνέντευξη Τύπου του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ενόψει του τελικού, ρώτησε τον Σκωτσέζο τεχνικό της Γιουνάιτεντ, για το πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι των Κόκκινων Διαβόλων, ο Ουαλός άσος. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας θεώρησε προβοκατόρικη τη συγκεκριμένη ερώτηση, διότι προσφάτως ο βουλευτής, Τζον Χέμινγκ, αποκάλυψε πως ο Γκιγκς απατάει τη σύζυγό του με μοντέλο. Θέλοντας λοιπόν να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή του απαίτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου που καθόταν δίπλα του, να απαγορέψει στον Χάρις την είσοδο στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, που θα φιλοξενηθεί στο Ουέμπλεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες

