Ήσσονος σημασίας ο υποβιβασμός μιας ομάδας σύμφωνα με τον Γ.Μπουτάρη
Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στο θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ότι «δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα». Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει τον Ερασιτέχνη και όχι μια ΠΑΕ που κάνει οικονομικές ατασθαλίες.
Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στο θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ότι«δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα». Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει τον Ερασιτέχνη και όχι μια ΠΑΕ που κάνει οικονομικές ατασθαλίες.
Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης:
«Εχω δεχτεί απειλές για να υποστηρίξω τον Ηρακλή. Μου λένε ‘κοίταξε να δεις υποστήριξε τον Ηρακλή γιατί…’. Φυσικά και θα υποστηρίξω τον Ηρακλή, αλλά τον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Με την ΠΑΕ δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε εγώ ούτε ο Δήμος. Είναι σαν να ζητάμε από τον Δήμο να υποστηρίξει μια εταιρία που δεν πλήρωσε το ΙΚΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός 66-104: Άνετο πέρασμα από το Βελιγράδι με σούπερ Βεζένκοφ
- Χρήσιμη η Γροιλανδία αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ, λένε αναλυτές
- Βενεζουέλα: Νέα εποχή ανεκτικότητας υπόσχεται η πρόεδρος Ροδρίγκες
- Ιράν: Δεν θα εκτελεστεί σήμερα ο Ερφάν Σολτανί
- Η αναμενόμενη απόδοση του Τσακαλίδη: Προκλητικός!
- Φλόριντα: Δραματική πτώση αλεξιπτωτιστή στη θάλασσα – Έπεσε από τα 150 μέτρα

