Ήσσονος σημασίας ο υποβιβασμός μιας ομάδας σύμφωνα με τον Γ.Μπουτάρη
Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στο θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ότι «δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα». Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει τον Ερασιτέχνη και όχι μια ΠΑΕ που κάνει οικονομικές ατασθαλίες.
Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στο θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης ότι«δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα». Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει τον Ερασιτέχνη και όχι μια ΠΑΕ που κάνει οικονομικές ατασθαλίες.
Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης:
«Εχω δεχτεί απειλές για να υποστηρίξω τον Ηρακλή. Μου λένε ‘κοίταξε να δεις υποστήριξε τον Ηρακλή γιατί…’. Φυσικά και θα υποστηρίξω τον Ηρακλή, αλλά τον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Με την ΠΑΕ δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε εγώ ούτε ο Δήμος. Είναι σαν να ζητάμε από τον Δήμο να υποστηρίξει μια εταιρία που δεν πλήρωσε το ΙΚΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας
