Αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της Super League
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον κ. Κανελλόπουλο.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
Από τη διαδικασία απείχαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Αρης, Λάρισα, Ατρόμητος και Καβάλα. Ο εκπρόσωπος της Καβάλας μάλιστα, Σταύρος Ψωμιάδης έφτασε κανονικά στην ώρα του στα γραφεία της Super League, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε, προκειμένου να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση και να μην εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ.
Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον Θανάση Κανελλόπουλο.
Παρά την αναβολή της έκτακτης Γ.Σ., η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ


