Αναβλήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της Super League
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον κ. Κανελλόπουλο.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (13/04), προκειμένου να εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, στη θέση του Θανάση Κανελλόπουλου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.
Από τη διαδικασία απείχαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Αρης, Λάρισα, Ατρόμητος και Καβάλα. Ο εκπρόσωπος της Καβάλας μάλιστα, Σταύρος Ψωμιάδης έφτασε κανονικά στην ώρα του στα γραφεία της Super League, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε, προκειμένου να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση και να μην εκλεγεί ο εκπρόσωπος στην ΕΠΟ.
Φήμες ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να βάζει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον Θανάση Κανελλόπουλο.
Παρά την αναβολή της έκτακτης Γ.Σ., η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταϋγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι
- Η ΑΙ μπορεί να προκαλέσει «μαζική ανεργία» στο Λονδίνο

