Επέστρεψαν στις προπονήσεις Νίνης, Μπουμσόνγκ
Σωτήρης Νίνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Σωτήρης Νίνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.
Ο Ελληνας μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξιό αστράγαλο, ενώ ο Γάλλος αμυντικός τις στομαχικές διαταραχές και θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.
Ετσι η μοναδική απουσία θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο που είναι τιμωρημένος. Ο Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, ενώ ατομικό έκανε ο Καρνέζης και ο Πλεσί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιόνια Οδός: Κλείνει λωρίδα έως τον Σεπτέμβριο στο ρεύμα προς Αντίρριο – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ αντιγράφει το εργασιακό μοντέλο της Βουλγαρίας
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες

