
Στα ημιτελικά του EuroCup γυναικών προκρίθηκε ο Αθηναϊκός
Μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup γυναικών πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης 10/2 ο Αθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 74-62 της ισπανικής Σαραγόσα και σε συνδυασμό με το 53-53 του πρώτου παιχνιδιού, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί, η ομάδα του Βύρωνα και κάτοχος του τροπαίου θα αντιμετωπίσει την Ελιτζούρ Ράμλα από το Ισραήλ, σε διπλούς αγώνες στις 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup γυναικών πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης 10/2 ο Αθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 74-62 της ισπανικής Σαραγόσα και σε συνδυασμό με το 53-53 του πρώτου παιχνιδιού, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Εκεί, η ομάδα του Βύρωνα και κάτοχος του τροπαίου θα αντιμετωπίσει την Ελιτζούρ Ράμλα από το Ισραήλ, σε διπλούς αγώνες στις 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Η ελληνική ομάδα δεν ξεκίνησε καλή την αναμέτρηση και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ (20-21), όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, προηγήθηκε μέχρι και με 16 πόντους (37-21) και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.
Τα δεκάλεπτα: 20-21, 40-31, 56-40, 74-62
Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Καλέντζου 6, Λύμουρα 5, Χατζηνικολάου 14, Σωτηρίου 9, Κρες 15, Κοσμά, Ράιλι 10, Ντέιβις 9, Μπάλετιτς, Ζόχνοβα 6.
www.sport.gr
- Μπαρτζώκας: «Ανησυχούσα πάρα πολύ για το ματς με την ΑΕΚ»
- Λάρισα: Μικρά παιδιά κλέβουν ηλεκτρικό πατίνι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Βαρδινογιάννης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε νέο κόμβο για startups και gaming
- Κολομβία: Τουλάχιστον 52 νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ δύο αντίπαλων ανταρτικών οργανώσεων
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 14-20: Θρύλος εξπρές για το πρωτάθλημα και… 62-0
- Η Μέγκαν Μαρκλ πουλάει σπίρτα για 220 ευρώ και όλοι λένε το ίδιο πράγμα