Σφραγίζει εισιτήριο ημιτελικού ο Πανιώνιος
Την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy ανδρών αναμένεται να «σφραγίσει» η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, υποδεχόμενη στις 19:00 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης την Κόπερ.
Την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy ανδρών αναμένεται να «σφραγίσει» η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, υποδεχόμενη στις 19:00 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης την Κόπερ.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν επικρατήσει 12-8 στον πρώτο αγώνα, που έγινε πριν δύο εβδομάδες στη Σλοβενία, και στην αυριανή ρεβάνς δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, απέναντι σε μία αγωνιστικά κατώτερη ομάδα. Διατητές της αναμέτρησης θα είναι η Ιταλίδα Κριστίνα Τακίνι και ο Ούγγρος Γκιόργκι Κουν.
Στα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών, η Σαβόνα, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δείχνει να έχει «καθαρίσει» την πρόκριση απέναντι στη Φερεντσβάρος, η Χόνβεντ καλείται να υπερασπιστεί στη Ρουμανία το +3 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Οραντέα, ενώ η Μπρέσια υποδέχεται τη Μαρσέιγ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της με 7-6 στη Γαλλία.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Οραντέα (Ρουμανία)-Χόνβεντ (Ουγγαρία) 2/2 (9-12)
Πανιώνιος-Κόπερ (Σλοβενία) 2/2 (12-8)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Σαβόνα (Ιταλία) 2/2 (5-10)
Μπρέσια (Ιταλία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 2/2 (6-7)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


