
O Πανιώνιος απέκλεισε τη Βουλιαγμένη και πέρασε στους «8» του Len Trophy
Ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του LEN Trophy ανδρών, μετά τη νίκη του με 9-7 επί της Βουλιαγμένης στη Νέα Σμύρνη, στη ρεβάνς της φάσης των «16». Οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ (9-7) και στο πρώτο ματς στον Πειραιά, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν η Βουλιαγμένη.
Ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του LEN Trophy ανδρών, μετά τη νίκη του με 9-7 επί της Βουλιαγμένης στη Νέα Σμύρνη, στη ρεβάνς της φάσης των «16».
Οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ (9-7) και στο πρώτο ματς στον Πειραιά, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν η Βουλιαγμένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Πανιώνιο αγωνίστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, όσο και ο Γιάννης Μπεριστιάνος, τους οποίους στη διάρκεια της εβδομάδας είχε διώξει από τις προπονήσεις ο Μάκης Βολτυράκης για λόγους πειθαρχίας.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 3-2, 2-2.
Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Μουρίκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μάζης 1, Κοκκινάκης 1, Θωμάκος 1, Καπότσης 1, Τόμπσον 1.
Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 2, Τίγκας 1, Ελμισιάν 1, Γούνας 1, Γκακ 1, Βλαχόπουλος 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Economist: Πώς η Κίνα βοηθά το Ιράν να αποφύγει τις κυρώσεις για το πετρέλαιο
- Είναι η «Κατάρα των Κένεντι» αληθινή; Το οδυνηρό γενεαλόγιο της τραγικής δυναστείας
- Αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2026 η υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων
- Μπαρτζώκας: «Παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή, όπως ο Λαρεντζάκης, βοήθησαν σημαντικά» (vid)
- Αντώνης Σαμαράς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για μηνύσεις για τις υποκλοπές
- Erminio: Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία – Έκτακτες συσκέψεις την Τρίτη και αποφάσεις για προληπτικά μέτρα

