
Προπονήθηκε ο Νίνης, ετοιμάζει τον Καρνέζη ο Φερέιρα
Χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς ο Σωτήρης Νίνης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στο κουντεπιέ. Έτσι, θεωρείται αρκετά πιθανό ότι ο Έλληνας άσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟ για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη 14η αγωνιστική. Καρνέζη ετοιμάζει ο Φερέιρα για τον Αστέρα.
Χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς ο Σωτήρης Νίνης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στο κουντεπιέ.
Έτσι, θεωρείται αρκετά πιθανό ότι ο Έλληνας άσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟ για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη 14η αγωνιστική. Η οριστική συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.
Ο Καρνέζης στο προσκήνιο
Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται πολύ σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Ορέστη Καρνέζη στο ερχόμενο ματς του «τριφυλλιού».
Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι θέλει να σχηματίσει άποψη και για τον έτερο τερματοφύλακα της ομάδας και για αυτό ίσως δώσει την ευκαιρία στον 25χρονο γκολκίπερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;





