Μια φόρμα του Τζόνι Κας πουλήθηκε 50.000 δολάρια σε δημοπρασία
Μια φόρμα που φορούσε ο Τζόνι Κας σε μια παράσταση στη φυλακή Σαν Κουέντιν προκάλεσε θύελλα προσφορών κατά την έκθεση της σε δημοπρασία και τελικά πουλήθηκε 50.000 δολάρια στη διάρκεια πλειοδοσίας για αναμνηστικά που ανήκαν στον «Άνθρωπο με τα Μαύρα».
Μια φόρμα που φορούσε ο Τζόνι Κας σε μια παράσταση στη φυλακή Σαν Κουέντιν προκάλεσε θύελλα προσφορών κατά την έκθεση της σε δημοπρασία και τελικά πουλήθηκε 50.000 δολάρια στη διάρκεια πλειοδοσίας για αναμνηστικά που ανήκαν στον «Άνθρωπο με τα Μαύρα».
Η τιμή της φόρμας από μπλε ντένιμ ύφασμα που φορούσε ο Τζόνι Κας και είχε αποτυπώσει με το φακό του ο διάσημος φωτογράφος Τζιμ Μάρσαλ αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα κυμαινόταν από 3.000 έως 5.000 δολάρια, ανακοίνωσε η γκαλερί του οίκου δημοπρασιών Τζούλιεν.
Ωστόσο, τελικά η τιμή της εκτινάχθηκε και έφτασε τα 50.000 δολάρια.
«Ο Τζόνι Κας είναι ένας πραγματικός θρύλος και τα αντικείμενα που περιλάμβανε η συλλογή του διατέθηκαν σε όλες τις ηπείρους. Πλειοδότες από όλο τον κόσμο μετείχαν στη δημοπρασία, αποδεικνύοντας ότι ο θρύλος που καλύπτει τον «Άνθρωπο με τα Μαύρα», θα ζει για πάντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι




