«Παίζω τραυματίας εδώ και πέντε χρόνια» αποκάλυψε ο Τέρι
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Τζον Τέρι σε δηλώσεις του αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του μέχρι τώρα.
Ο αρχηγός της Τσέλσι ισχυρίζεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται μονίμως με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Τέρι, που αυτό το διάστημα βρίσκεται εκτός γηπέδων με πρόβλημα σε νεύρο του δεξιού ποδιού, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελευταία φορά που έπαιξα υγιείς; Ίσως πριν πέντε χρόνια, μπορεί και περισσότερο, δεν θυμάμαι».
Ο Άγγλος αμυντικός μίλησε, επίσης, για τον τωρινό τραυματισμό του: «Δεν μπορώ να παίζω άλλο κάνοντας ενέσεις, αυτός ο πόνος είναι ο χειρότερος που είχα» και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι 30 ετών και πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;