«Αξέχαστη ημέρα» υπόσχεται η Apple ότι θα είναι η Τρίτη
Μία μυστηριώδης ανακοίνωση για την αξέχαστη ημέρα καλύπτει την πρώτη σελίδα του ιστότοπου της Apple δίνοντας αφορμή σε σενάρια για τις επόμενες κινήσεις της μυστικοπαθούς εταιρείας.
Μία μυστηριώδης ανακοίνωση για την αξέχαστη ημέρα καλύπτει την πρώτη σελίδα του ιστότοπου της Apple δίνοντας αφορμή σε σενάρια για τις επόμενες κινήσεις.
Στη σελίδα υπάρχουν τέσσερα ρολόγια με την ώρα για τη Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκιο που δείχνουν τις τρεις το μεσημέρι ώρα Γκρίνουιτς (πέντε στην Αθήνα).
«Αύριο είναι άλλη μία ημέρα, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ» αναφέρει η σελίδα και καλεί τους χρήστες να κοιτάξουν αύριο (την Τρίτη) προσθέτοντας στο μυστήριο.
Είναι πολύ πιθανό, αναφέρει το Apple Insider, ότι θα εγκαινιαστεί υπηρεσία streaming για το iTunes. Ωστόσο, συνεχίζει, το δημοσίευμα, μάλλον δεν θα πρόκειται για υπηρεσία με σταθερό μηνιαίο ποσό.
Περισσότερες πληροφορίες προς αυτή τη κατεύθυνση δίνει το MacRumors που επισημαίνει ότι στη νέα έκδοση του iTunes, την 10.1 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, υπάρχει μία αναφορά στο κώδικα σε live streaming.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός τράκαρε σε 14 σταθμευμένα οχήματα προσπαθώντας να παρκάρει
- Άννα Βίσση: Ποια είναι η νέα δισκογραφική της εταιρεία μετά την Panik
- Λέσβος: Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα άνω των 22.000 ευρώ σε 17χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνη οδήγηση
- Χαμός με Ντόντσιτς και Μπιτάντζε: «Είπε πως θα γ@@@@ την οικογένειά μου, δεν το δέχομαι αυτό» (vid)
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για ακρίβεια και υποκλοπές

