Μέχρι τον Δεκέμβρη θα στερηθεί η Τσέλσι τον άτυχο Λάμπαρντ
Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε… ησυχία τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο 32χρονος άσος των «μπλε» δεν πρόλαβε καλά-καλά να αναρρώσει από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα κήλης που αντιμετώπιζε εδώ και δύο μήνες, ήρθε τώρα και ένα νέο να τον αφήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τον Δεκέμβριο.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο μέσος της λονδρέζικης ομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάμπαρντ υποβλήθηκε στις 31 Αυγούστου σε επέμβαση για το πρόβλημα κήλης και έτσι απουσιάζει από τότε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι, ενώ δεν έχει αγωνιστεί και στις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα προκριματικά του EURO 2012.
Βέβαια, η απουσία του έμπειρου άσου δεν είναι η μοναδική για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς «εκτός μάχης» έχει τεθεί και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Άλεξ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις

