Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Περίπου εκατό φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» για να τον υποδεχτούν και ο ίδιος δήλωσε: «θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Η πτήση του Ισπανού τεχνικού έχει ήδη προσγειωθεί από τις 15:20 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και περίπου εκατό φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται εκεί για να τον υποδεχτούν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Δε θέλω να πω πολλά τώρα, τη Δευτέρα έχουμε την επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τα πούμε αναλυτικότερα εκεί», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός.
Αφού ευχαρίστησε, δε, «όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ», δεσμεύτηκε ότι «θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».
Τον Ισπανό προπονητή και τους συνεργάτες του, από πλευράς «Ενωσης», υποδέχθηκαν οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια
- Γυναικείος αθλητισμός: Η νέα «χρυσή» επενδυτική αγορά με εκρηκτική ανάπτυξη


