Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Περίπου εκατό φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» για να τον υποδεχτούν και ο ίδιος δήλωσε: «θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ. Η πτήση του Ισπανού τεχνικού έχει ήδη προσγειωθεί από τις 15:20 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και περίπου εκατό φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται εκεί για να τον υποδεχτούν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Δε θέλω να πω πολλά τώρα, τη Δευτέρα έχουμε την επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τα πούμε αναλυτικότερα εκεί», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός.
Αφού ευχαρίστησε, δε, «όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ», δεσμεύτηκε ότι «θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».
Τον Ισπανό προπονητή και τους συνεργάτες του, από πλευράς «Ενωσης», υποδέχθηκαν οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξασφάλισε και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός: Ανοίγει ακόμη μία θύρα στη Λιβαδειά για τον κόσμο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο τραγουδιστής
- Στάρμερ: Θα αναπτύξει αεροπλανοφόρο στον Βόρειο Ατλαντικό – Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για πόλεμο, αν χρειαστεί
- Ο καλός καιρός μπλόκαρε τους δρόμους – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Κοινή έξοδος για Γιασικεβίτσιους και Ομπράντοβιτς στα μπουζούκια (vid)
- ICE: Ετοιμάζει «χρυσά» κέντρα κράτησης σε όλες τις ΗΠΑ

