Στη μικτή Ευρώπης του πινγκ πονγκ κλήθηκε ο Κρεάνγκα
Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα θα συμμετάσχει και πάλι σε αγώνα της μικτής Ευρώπης, καθώς θα συμπληρώσει την ευρωπαϊκή πεντάδα στην αναμέτρηση με την Ασία, στο Μονς του Βελγίου, το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου.
Η συνάντηση εντάσσεται στο φετινό δεύτερο κομμάτι των αγώνων Euro-Asia All Stars Series, που διοργανώνουν από κοινού η Ευρωπαϊκή (E.T.T.U.) και η Ασιατική (A.T.T.U.) Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Ο Κρεάνγκα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον γλουτιαίο και βρίσκεται στη Γαλλία για την έναρξη του πρωταθλήματος, ετοιμάζεται για την τρίτη παρουσία του στο σπουδαίο event.
Είχε αγωνιστεί πέρσι στα δύο πρώτα ματς, αρχικά τον Αύγουστο του 2009 στο Πεκίνο και έπειτα τον Νοέμβριο του 2009 στην Κωνσταντινούπολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ίλιον: Τροχαίο με ανατροπή ταξί – Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στη μέση του δρόμου
- Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι εδώ ξανά…
- Yuvezzi: Πρωτοποριακό κολλύριο υπόσχεται λύση στην πρεσβυωπία – Έλαβε έγκριση από την FDA
- Απειλές Τραμπ εναντίον Χαμενεΐ: «Θα έλεγα ότι πρέπει να ανησυχεί πολύ»
- Η Άρσεναλ έτοιμη για δύο νέα μεγάλα «μπαμ»
- Προμηθέας Πάτρας – Μαρούσι 92-100: Οι Αμαρουσιώτες συμπλήρωσαν το Final 8 του Κυπέλλου – Τα ζευγάρια

