Συμβουλές Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη και Γ.Παπαδόπουλο
Τετ-α-τετ με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο είχε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πιστεύει ιδιαίτερα στους νεαρούς παίκτες των «ερυθρολεύκων». Ο 46χρονος τεχνικός είπε στον «Φέτφα» πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που αλλά θέλει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ενώ στον Γ.Παπαδόπουλο τόνισε ότι τον υπολογίζει και του έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τον τρόπου που κινείται στον αγωνιστικό χώρο.
Τετ-α-τετ με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο είχε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πιστεύει ιδιαίτερα στους νεαρούς παίκτες των «ερυθρολεύκων».
Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε στον «Φέτφα» και του είπε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνει και πως τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Βαλβέρδε τόνισε, όμως, στο νεαρό άσο πως περιμένει ακόμη περισσότερα και του ζήτησε να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.
Εκτός από την κουβέντα με τον Φετφατζίδη, ο Βαλβέρδε μίλησε και στον Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο κινείται στο γήπεδο. Παράλληλα, όμως, του είπε πως τον υπολογίζει και του ζήτησε να δουλέψει σκληρά.
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που ακολουθεί ο Βαλβέρδε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Ρόμενταλ και Πάντελιτς, ενώ περιμένει να δει την εξέλιξη της υγείας του Ουρτάδο, προκειμένου να καταλήξει στην ενδεκάδα.