Βλέπει Μπουσαΐντι ο ΠΑΟΚ
Ο γνωστός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ, μετά τον Φρανκ Ζουέλα, προσπαθεί να
φέρει στον ΠΑΟΚ κι άλλον έναν παίκτη του. Ο λόγος για τον διεθνή
τυνήσιο αμυντικό Ανίς Μπουσαΐντι, που αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ, ενώ
στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ντόνετσκ και Μαλίν, στην οποία πήγε
δανεικός από την Άρσεναλ Κιέβου.
Ο γνωστός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ, μετά τον Φρανκ Ζουέλα, προσπαθεί να φέρει στον ΠΑΟΚ κι άλλον έναν παίκτη του. Ο λόγος για τον διεθνή τυνήσιο αμυντικό Ανίς Μπουσαΐντι, που αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ντόνετσκ και Μαλίν, στην οποία πήγε δανεικός από την Άρσεναλ Κιέβου.
Ο Μπουσαΐντι είναι 29 ετών (γεννημένος στις 10/4/81) και έχει την ευχέρεια να καλύψει και τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο αμυντικός της Σάλτσμπουγκ το 2004 ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας της Τυνησίας, στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα.
Ο αφρικανός παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η δυνατότητα να «σπάσει» άμεσα και έτσι να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Στον ΟΦΗ ο Βερόν
Την ίδια ώρα, παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ματίας Βερόν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια με τον ΟΦΗ, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της παρουσίας του στην Τούμπα έπειτα από 2,5 έτη.
Από τον Δικέφαλο έφυγε χωρίς περαιτέρω οικονομικές απαιτήσεις ή έχοντας κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που να μην είναι διευθετημένες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βόρεια Ντακότα: Επιδικάστηκε αγωγή 345 εκατ. δολαρίων υπέρ εταιρείας αγωγού πετρελαίου, ενάντια στη Greenpeace
- Συρία: Το ΣΑ του ΟΗΕ αίρει τις κυρώσεις σε βάρος της οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ ας Σαμ του τζιχαντιστή Τζολάνι
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
