
Η ΑΕΚ Λάρνακας ετοιμάζει «βόμβα» με Όιερ
Koντά στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της βρίσκεται η ΑΕΚ
Λάρνακας, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Μάριο Έλληνα, έχει έρθει σε
προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό διεθνή αμυντικό, Αντρέ Οϊερ.
Koντά στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Μάριο Έλληνα, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό διεθνή αμυντικό, Αντρέ Οϊερ.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με τον κ. Έλληνα ο Οϊερ έχει κλείσε στην ΑΕΚ και αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταβεί στην Κύπρο.
Ο πρώην αμυντικός της Αϊντχόφεν βρίσκεται με την Εθνική Ολλανδίας στη Νότια Αφρική και ετοιμάζεται για τον ημιτελικό της Τρίτης με την Ουρουγουάη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά




