
Νεκρός βρέθηκε ο σύζυγος της Μπρίτανι Μέρφι
Ο σύζυγος της πρόσφατα αποθανούσας ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στους λόφους του Χόλιγουντ. Για θάνατο από «φυσικά αίτια» κάνει λόγο η αστυνομία.
Ο σύζυγος της πρόσφατα αποθανούσας ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στους λόφους του Χόλιγουντ. Για θάνατο από «φυσικά αίτια» κάνει λόγο η αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Αντζελες το πτώμα του 39χρονου σεναριογράφου Σάιμον Μοντζακ βρέθηκε στο σπίτι του, πέντε μήνες μετά τον θάνατο της νεαρής συζύγου του.
Βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιο του από την μητέρα της Μπρίτανι. Είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο αλλά το ασθενοφόρο και οι νοσοκόμοι που έφτασαν εκεί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι πάσχει από καρδιακά προβλήματα που εντάθηκαν μετά τον θάνατο της συζύγου του.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα.
Ο θάνατος της ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι στις 20 Δεκεμβρίου ήταν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ατύχημα που προκλήθηκε από τον συνδυασμό πνευμονίας με αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου και πολλαπλή λήψη φαρμάκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιματηρή ληστεία σε περίπτερο: «Τους είπε δεν έχω χρήματα και τον μαχαίρωσαν» – Φίλος του θύματος περιγράφει τι συνέβη
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Τα μαθηματικά του τέλειου εσπρέσο – Η επιστήμη του… καφέ
- «Σημειωτόν» η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα
- Οι σταρ του Χόλιγουντ τα βάζουν με τη συγχώνευση Paramount-Warner
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ




