Με τον Βασίλη Τοροσίδη στην αποστολή και πιθανότατα στην 11άδα, θα αγωνιστεί οι Ολυμπιακός στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέιο οφ, το βράδυ της Τετάρτης (21:15, novasports1) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός έμεινε και πάλι ο Στολτίδης, όπως και οι Ντιόγκο, Ζαϊρί.

Ο «Τόρο» προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα καιτέθηκε στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην Τούμπα.

Ο διεθνής μπακ έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, κάτι που έκανε τον προπονητή του να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας ένα από τα πιο σημαντικά του όπλα, να επιστρέφει πριν από ένα ματς τελικό.

Κάτι που τονίζουν και στον Πειραιά άλλωστε, καθώς μετά τη νίκη και τη θετική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, θεωρούν πως με νίκη στην Τούμπα, πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση αναφορικά με το ποια ομάδα θα κατακτήσει την κορυφή των πλέι οφ.

Στην προσπάθειά τους πάντως δεν θα συνεισφέρουν οι τραυματίες Στολτίδης, Ντιόγκο, Ζαϊρί που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά, ενώ επιστρέφει και ο Γκαλίτσιος που εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές, λόγω καρτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr