
Πρόστιμο στον Τότι για τη χειρονομία προς τους οπαδούς της Λάτσιο
Με πρόστιμο 20.000 ευρώ τη... γλίτωσε ο Φραντσέσκο Τότι για τη χειρονομία που έκανε στους οπαδούς της Λάτσιο, μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι, όπου η Ρόμα επικράτησε 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, στέλνοντας πιο κοντά στον υποβιβασμό την «αιώνια» αντίπαλό της. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» γύρισε προς τους φιλάθλους των «λατσιάλι» και έστρεψε τον αντίχειρά του προς τα κάτω, σε μία χειρονομία που παραπέμπει στο... θάνατο των μονομάχων στις ρωμαϊκές αρένες.
Με πρόστιμο τη… γλίτωσε ο Φραντσέσκο Τότι για τη χειρονομία που έκανε στους οπαδούς της Λάτσιο, μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι, όπου η Ρόμα επικράτησε 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, στέλνοντας πιο κοντά στον υποβιβασμό την «αιώνια» αντίπαλό της.
Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» γύρισε προς τους φιλάθλους των «λατσιάλι» και έστρεψε τον αντίχειρά του προς τα κάτω, σε μία χειρονομία που παραπέμπει στο… θάνατο των μονομάχων στις ρωμαϊκές αρένες.
Η κίνηση του Τότι προκάλεσε -όπως ήταν φυσικό- την οργή των φίλων της Λάτσιο, αλλά η Λίγκα αρκέστηκε στην επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.
Παράλληλα οι δύο σύλλογοι τιμωρήθηκαν με 40.000 ευρώ έκαστος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ντέρμπι του «Ολίμπικο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσέλσι – Λιντς 1-0: Στον τελικό του FA Cup οι «Μπλε», θα αντιμετωπίσουν τη Σίτι (vid)
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα
- «Άδειοι δίσκοι» – Νέες καταγγελίες για έλλειψη τροφίμων στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
- Η Σίτι διάλεξε τον «διάδοχο» του Γκουαρντιόλα
- ΠΑΣΟΚ: Η ακτινογραφία της πρότασης Ανδρουλάκη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο
- Κίνηση ματ της Νότιας Αφρικής έναντι των ΗΠΑ: Στέλνει πολιτικό του… Απαρτχάιντ να καλοπιάσει τον Τραμπ





