Η αγωνιστική περίοδος έλαβε τέλος και πλέον ήρθε η στιγμή να λυθούν τα ουσιαστικά προβλήματα του Ηρακλή. Αυτά αποτυπώθηκαν εξάλλου και μέσα από τις τοποθετήσεις του Ανδρέα Παντελή,έπειτα από την ήττα από την Ξάνθη, όπου μίλησε για… παντελή έλλειψη οργάνωσης στην ΠΑΕ.

«Υπάρχει μεγάλη ανοργανωσιά και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη, αλλά η ανοργανωσιά έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Από νηπιακό στάδιο πρέπει να ξεκινήσουν οι επαφές τόσο για τις πληρωμές, όσο και για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς», είπε αρχικά ο Κύπριος επιχειρηματίας και συμπλήρωσε:

«Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί – εντός δεκαπέντε ημερών – για τα όσα έχουν γίνει. Η γενική συνέλευση έχει αναχθεί σε μείζον θέμα, επί της ουσίας όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να ενημερώσει τον κόσμο. Υπάρχουν φλέγοντα θέματα που πρέπει να λυθούν».

Ο Παντελή σκοπεύει να προχωρήσει σε νέες συζητήσεις τόσο με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο (σ. σ. είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραμονή του, αλλά είναι λογικό να περιμένει τις εγγυήσεις), όσο και με παίκτες. Είναι δεδομένη η προφορική συμφωνία με τον Τάσο Κατσαμπή για συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr