Νεκρός βρέθηκε ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής Trans Nafta
Στα γραφεία της πετρελαϊκής Trans Nafta βρέθηκε νεκρός ο πρόεδρός της Βλαντιμίρ Κοντράτσουκ. Ο άνδρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, για αυτοκτονία κάνει λόγο η ρωσική αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία.
Νεκρός στα γραφεία της πετρελαϊκής εταιρίας Trans Nafta βρέθηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Βλαντίμιρ Κοντράτσουκ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η ρωσική αστυνομία.
Ο Βλαντίμιρ Κοντράτσουκ είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι το βράδυ του Σαββάτου , ενώ ένα πιστόλι που είχε βρισκόταν δίπλα του, ανακοίνωσε ο Ανατόλι Μπάγκμετ επικεφαλής της διερευνητικής επιτροπής της εισαγγελίας της Μόσχας.
«Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ της Μόσχας.
Η εταιρία Trans Nafta ιδρύθηκε το 1997 και έχει σημαντικό ρόλο στους τομείς της εξερεύνησης πετρελαϊκών πηγών και φυσικού αερίου καθώς στο εμπόριο ενεργειακών πηγών.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.